Изхабени от политическа употреба бастуни им се привиждат патерици. Това е

...
Изхабени от политическа употреба бастуни им се привиждат патерици. Това е
Коментари Харесай

Ваня Григорова: На изхабените политически бастуни им се привиждат патерици

" Изхабени от политическа приложимост бастуни им се привиждат патерици. Това е в резюме е методът, по който мога да разясня всички изказвания на Българска социалистическа партия и съответно на Корнелия Нинова ". Това съобщи общинският съветник Ваня Григорова пред " Нова телевизия.

Григорова изясни, че няма по какъв начин да бъде претендент на Българска социалистическа партия, понеже диалогът сред нея и Корнелия Нинова стана отявлен. Според нея Нинова е работила против личните си претенденти по време на локалните избори предходната година.

Общинският съветник съветва Българска социалистическа партия да спре вътрешнопартийната борба и в случай че има действителни политически цели дано приказват за решенията.

Относно делото за оборване на резултатите от кметските избори през 2023 година в София, тя сподели, че от експертизата на движимостите лица се вижда, че има операция в крайния резултат. На 26 април делото беше отсрочено за 7 юни, защото Административният съд назначи спомагателна техническа експертиза относно машинния избор.

Ваня Григорова подлага на критика и Асен Василев и неговото нарастване на пенсиите. По думите й нарастването би довела до тежки финансови проблеми на Национален осигурителен институт и особено на Фонд " Пенсии ". Това се дължи на обстоятелството, че не беше повишен оптималният застрахователен приход. " Това не е отговорно политическо държание ", разяснява Григорова.

Припомняме, че Ваня Григорова и Мая Манолова напуснаха " Левицата "  и двете се записаха за присъединяване си за Народно заседание и за изборите за европейски парламент. Григорова ще се яви като самостоятелен претендент.

На фона на това Бойко Борисов, водач на политическата партия ГЕРБ-СДС, сподели пред публицисти, че устойчиво ръководство с " Продължаваме промяната " е невероятно, но късмет вижда с Ваня Григорова.

Българска социалистическа партия подлага на критика Ваня Григорова, като на брифинг на партията на 26 април Георги Свиленски уточни, че в последните дни маските са паднали - първо на Елена Йончева и зависимостта й от Движение за права и свободи, а по-късно и на Ваня Григорова и зависимостта й от ГЕРБ.

Без да показва съответно, на същият брифинг Корнелия Нинова сподели, че тя е удовлетворена, че единствено Българска социалистическа партия не скочила в прегръдката на Борисов.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР